Veckans Profil del 9!

Veckans Profil del 9!

Då var det dags för Del 9 av vår serie "Veckans Profil". Idag får ni möte två hårt arbetande spelare från vårt herr respektive damlag. Passa på och bekanta er med dessa profiler...

VECKANS PROFIL DAMER!

Anja_Veckans_profilVeckans profil denna gång är vår starka vänsterback i damlaget, Anja Karlsson!

Hej Anja! Du är matchens profil inför matchen mot Åsaka SK. Berätta gärna lite kort om dig själv för de som inte känner dig.
- Hej! Jag heter Anja Karlsson, fyllde 18 år i höstas och är born and raised i Jung där jag bor med min mor, far, syster och våra två katter. Jag tar studenten om drygt en vecka(!!!) från Skaras estet musik-linje MoP, och ska jobba som fiollärare till hösten.

🔹 Om du ska lyfta fram dina tre främsta sidor som både fotbollsspelare och person, vad framhäver du helst hos dig själv?
- Som person skulle jag säga att jag är ganska lättsam, nyfiken och bestämd. På plan däremot är jag aggressiv och 90% tjurighet, sen kan jag lätt tjuva 10m på ett inkast.

🔹 Vad gör du vid sidan om fotbollen?
- Utöver fotbollen sysslar jag alltså en del med musik, målar (periodvis) skitmycket och har ett visst politikintresse.

🔹 Hur går tankarna inför match och hur laddar du upp för den?
- Innan match brukar jag bara dricka mycket vatten och försöka komma igång mentalt typ, lyssnar på lite norsk indie-pop och tar det lugnt.

🔹 Vad tror du om JK10:s slutplacering när säsongen summeras i slutet på året?
- Serievinst, 100%

🔹 Till sist, vad blir slutresultatet i matchen mot Åsaka SK?
- Vinst för JK 3-1.

  _____________________________________________________________________

VECKANS PROFIL HERRAR!

Olof_Veckans_profilFrån herrarna så är det Olof Åkesson som är "Veckans Profil".

Hej Olof! Du är matchens profil inför matchen mot Järpås på fredag. Kan du inte berätta lite kort om dig själv för de som inte känner dig?
- Hej! Jag heter Olof Åkesson och bor i den vackra orten Jung. Min familj består av mamma och pappa, två bröder och en syster. Den ena brodern håller till i Göteborg, min syster bor i Norge och den andra brodern bor i Jung tillsammans med Jeanette och deras två barn.

🔹 Om du ska lyfta fram dina tre främsta sidor som både fotbollsspelare och person, vad framhäver du helst hos dig själv?
På fotbollsplan är jag ganska allround, inte superbra på något men heller inte direkt dålig på något. Arbetskapacitet, spelförståelse och passningsfoten är nog ändå mina tre främsta egenskaper. Just det, slå elaka pass in kvadden är jag också vass på, fråga Danne;) Som person är jag ganska lugn och snäll med ett gott sinne för humor i mitt tycke, en riktig svärmorsdröm helt enkelt;)

🔹 Fotbollen i all ära, men vad gör du vid sidan om den?
På dagarna håller jag till i Levene där jag tillverkar färg på Hagmans Nordic. Förutom fotboll umgås jag med de som står ut med mig och blir det tid över plinkar jag gärna på gitarren, ska sägas att jag spelar hellre än bra.

🔹 Hur går tankarna inför en match och hur laddar du upp för den?
Eftersom jag tenderar till muskelskador jämt och ständigt är tanken inför varje match ”jag hoppas att jag håller”. Annars är jag alltid väldigt taggad och sugen på att ge motståndarna en riktig kamp. Lite vatten, en eller två värktabletter och något youtube-klipp på utomjordingen Messi så brukar inspirationen infinna sig.

🔹 Vad tror du om JK10 slutplacering när säsongen summeras i slutet på året?
Jag hoppas och tror att vi står överst när tabellen summeras samtidigt som vi måste va ödmjuka och medvetna om att det krävs ett stort jobb varje träning och match.

🔹 Till sist, vad blir slutresultatet i matchen mot Järpås?
En svår match då Järpås har övertygat. Misstänker att planen är liten och svårspelad som så ofta förr på bortaplan, men jag tror att vi vinner med 1-3 där vi sätter spiken i den 86:e.


Vi tackar Anja och Olof för pratstunden och önskar dem lycka till i veckans matcher.