Veckans Profil Del 8!

Veckans Profil Del 8!

Då var det dags för del 8 i vår reportageserie "Veckans Profil". Idag får ni träffa på en "ICA-handlare" som är har stabilitet som ledord. Klicka för lite roande läsning.

Malin_Veckans_profilDenna gång får vi träffa en av våra stabila mittförsvarare, nämligen Malin Lennartsson!

Hej Malin! Du är matchens profil inför matchen mot Saleby/Järpås på torsdag. Berätta gärna lite kort om dig själv för de som inte känner dig.
Hej! Jag heter Malin är 24 år och bor i Vara. Jag jobbar på ICA där jag springer runt och packar ihop era matkassar. Är en jäkel på att laga mat och bjuder gärna andra!

🔹 Om du ska lyfta fram dina tre främsta sidor som både fotbollsspelare och person, vad framhäver du helst hos dig själv?
- Tycker själv att jag är en ganska lugn person, som dock kan bli lite hetsig på plan haha. Har bra spelförståelse och om jag har en bra dag så kan jag få till några bra inlägg med högerdojjan.

🔹 Vad gör du vid sidan om fotbollen?
- När jag inte jobbar (som jag gör typ jämt) gillar jag att träna på gym eller spela lite tennis mot farsan. Försöker även hälsa på mina närmsta vänner som såklart valt att flytta runt över halva sverige.

🔹 Hur går tankarna inför match och hur laddar du upp för den?
- Eftersom jag har typ-1 diabetes är förberedelserna inför match avgörande för om jag kommer kunna spela eller inte. Bra mat några timmar innan match och massvis med vatten är bla nödvändigt. I omklädningsrummet brukar jag gå in i en egen bubbla där jag laddar.

🔹 Vad tror du om JK10:s slutplacering när säsongen summeras i slutet på året?
- Jag tror stenhårt på serieseger!

🔹 Till sist, vad blir slutresultatet i matchen mot Saleby/Järpås?
- Ännu ett derby. Jag tror på 2-0 vinst till oss! Vi laddar om inför matchen och glömmer förra veckans förlust!

Vi tackar Malin för pratstunden och önskar henne lycka till i derbyt mot Saleby/Järpås.