Veckans Profil Del 7!

Veckans Profil Del 7!

Då var det dags för Del 7 i "Veckans Profil". Idag får ni stifta bekantskap med en av våra unga herrar som redan varit med länge i seniortruppen samt en nygammal spelare i damlaget. Klicka in på nyheten så får ni möjlighet till intressant läsning

Herrarnas Veckans Profil!

Erik_B-Veckans_profil
Idag är det vår unge och reslige mittfältare Erik Berntsson som intervjuas i Veckans Profil!

Hej Erik! Du är matchens profil inför matchen mot Örslösa/Söne på torsdag. Kan du inte berätta lite kort om dig själv för de som inte känner dig?

- Jag heter Erik Berntsson och i januari i år fyllde jag 18 år. Jag bor i Jung, mittemot fotbollsplanen där jag bokstavligt talat bodde när jag var yngre. På dagarna befinner jag mig på De la Gardiegymnasiet i Lidköping där jag läser andra året på Ekonomiprogrammet.

🔹 Tankar kring den senaste matchen?

I den senaste matchen mot Mellby så var spelet och skärpan i passningarna inte riktigt lika bra som mot Trollekis men vårt tålamod resulterade till slut i tre viktiga poäng vilket självklart var skönt.

🔹 Om du ska lyfta fram dina tre främsta sidor som både fotbollsspelare och person, vad framhäver du helst hos dig själv?

Som fotbollsspelare skulle jag säga att jag har ganska bra spelförståelse, är löpstark och är en spelare som alltid kämpar så gott jag kan. Som person skulle jag beskriva mig som snäll, omtänksam och tävlingsinriktad.

🔹 Fotbollen i all ära, men vad gör du vid sidan om den?

I alla år har jag parallellt med fotbollen även spelat ishockey i Grästorp men sedan i höstas är det bara fotboll som gäller. Det har gjort att det har blivit mer tid över till annat, b.l.a. cykling eftersom jag ska cykla Vasaloppet i augusti tillsammans med en kompis. Precis som endel andra i laget spelar jag även golf. Jag umgås även med kompisar och familj men som ni förstår är det mycket idrott och träning som gäller.

🔹 Hur går tankarna inför en match och hur laddar du upp för den?

Tankarna som jag har inför en match är alltid att det kommer krävas hårt arbete både från laget och mig själv för att vi ska vinna. Oavsett motstånd måste man ha rätt inställning vilket är något vi har lärt oss. Några särskilda rutiner har jag inte förutom att äta och dricka ordentligt med vatten innan matchen.

🔹 Vad tror du om JK10 slutplacering när säsongen summeras i slutet på året?

Vi har som sagt många bra spelare i truppen och är därför bra rustade för om det exempelvis skulle dyka upp skador längre fram. Bredden på truppen och rätt inställning är saker som säkerligen kommer gynna oss i år. Självklart hoppas man på serieseger och vi ska göra allt vi kan för att hänga med i toppen!

🔹 Till sist, vad blir slutresultatet i matchen mot Örslösa/Söne?

Det blir en tuff match som vi kommer att vinna. Jag säger 2-1 till oss!

Här kommer damlagets Veckans Profil!

Carro_Veckans_profil
Carro Wall är veckans Profil i damlaget. Carro har efter några års spel i Saleby återvänt till JK10!

Hej Caroline ”Carro”! Du är matchens profil inför matchen mot IFK Emtunga på torsdag. Berätta gärna lite kort om dig själv för de som inte känner dig.
- Hej! Caroline Wall heter jag men kallas för Carro! Jag är 27 år och bor tillsammans med min fru Linnea (som också spelar med oss) i Kvänum!
Jag är inne på 2:a säsongen i detta härliga fotbollslag och när jag inte spelar fotboll läser jag till socionom i Jönköping!

🔹 Om du ska lyfta fram dina tre främsta sidor som både fotbollsspelare och person, vad framhäver du helst hos dig själv?
- Det är ju ingen idé att jag varken lyfter fram snabbheten eller tekniken, eftersom den är tappad eller kanske aldrig funnen! För att lyfta fram något på planen så är jag stabil och har en bra spelförståelse.
Utanför planen är jag oftast glad och gillar att stå i centrum, jag är rätt tjötig också!

🔹 Vad gör du vid sidan om fotbollen?
- Jag läser till socionom i Jönköping och umgås med familj och vänner! Bilbingo är jäkla roligt också😂!

🔹 Hur går tankarna inför match och hur laddar du upp för den?
- Det bästa sättet för mig är att lyssna på musik, HÖGT ska det vara också! En nocco brukar slinka ner och även någon form av pasta!

🔹 Vad tror du om JK10:s slutplacering när säsongen summeras i slutet på året?
- Jag känner att det vankas guld i år! Vi är en riktigt bra trupp och vi har riktigt kul tillsammans, så jag tror vi går långt!

🔹 Till sist, vad blir slutresultatet i matchen mot IFK Emtunga?
- Jag tror att vi ska passa oss för Emtunga i år! De har gjort en grymt bra start på säsongen så det blir en tuff match! Men vinst med 3-1 till oss tror jag på!