Veckans Profil Del 4!

Veckans Profil Del 4!

Då var det dags för del 4 i vår reportageserie "Veckans Profil". Idag kommervi att få träffa en av våra målvakter som ger sin syn på säsongen. Klicka för en intressant läsning.

Danne_veckans_profilVår målvakt Daniel Carlsson är nästa spelare i "Veckans Profil"!

Tjena Danne! Du är matchens profil denna vecka inför matchen mot Kållandsö. Kan du inte berätta lite kort om dig själv för de som inte känner dig?

Mitt favoritämne! Ska försöka hålla det så kort jag kan. Jag är en blivande 28-åring bördig från Jung. Saknar fullständigt praktisk förmåga så att börja plugga var nödvändigt för atti kunna försörja mig. Blev fyra år i Jönköping och ett halvår i Italien men trots ivriga försök från både Johan Davidsson och Berlusconi att jag skulle stanna kvar lockade Schlätta för mycket! Så nu bor jag i Lidköping sedan några år.

Tankar kring den senaste matchen?

Ja det blev ju tre poäng och det är ju prio ett. Men i övrigt gör vi en ganska svag insats samtidigt som Saleby var starkare än jag sett dem på länge så cred till dem. Men jag tror det var en nyttig väckarklocka för oss att vi inte kan ta ut något i förskott!

Om du ska lyfta fram dina tre främsta sidor som både fotbollsspelare och person, vad framhäver du helst hos dig själv?

Ja som målvakt har det väl alltid varit reflexerna och närspelet. Olof brukade säga att det var bättre att släppa till ett friläge mot Danne för dem tar han ändå men ett inlägg visste man aldrig vad som kunde hända med. Nu har jag lyckligtvis blivit bättre på detta område och är på väg in i mina 10-20 bästa år! Som person är det väl att jag är ganska glad och positiv! Iaf fram till det är dags för någon tävling vilket nära och just då inte så kära märkt av upprepade gånger! Om man ska ta upp något mer så kan det väl hända att jag trivs gansks bra när all uppmärksamhet i rummet riktas mot mig. Jag skulle inte säga att jag är egocentrisk men att säga att jag är skapelsens centrum och att världsaltet kretsar kring mig låter någonstans rimligt!

Fotbollen i all ära, men vad gör du vid sidan om den?

Ja en vanlig dag hittar du mig på Transportstyrelsen där jag sitter i huvudsak återkallar körkort och slänger käft med mina kollegor. I övrigt är jag en fanatisk Villa-supporter och bandyfantast!

Hur går tankarna inför en match och hur laddar du upp för den?

Ja man försöker ju förbereda sig så bra som det går med mat, vatten och sömn. Tar gärna en extra lur under matchdag. När vi väl har haft matchsnacket brukar jag gå in i mig själv ganska mycket, är ganska overbal sista timmen innan match. Sen brukar jag gå omkring för mig själv o "känna in straffområdet" för att sedan sätta mig i målområdet och fokusera ännu mer på vad jag ska göra. Inser att jag är närmast ett parodiskt exempel på en excentrisk målvakt!

Vad tror du om JK10 slutplacering när säsongen summeras i slutet på året?

Jag tror vi kommer göra en bättre säsong än vi gjort på väldigt länge. Vi har en bred trupp där vi tyvärr och lyckligtvis får ha bra spelare på bänken och det kommer bli viktigt. Men jag tar en match i taget och den ska vi alltid vinna.

Till sist, vad blir slutresultatet i matchen mot Kållandsö?

Ja jag har ju redan avslöjat att vi kommer vinna nästa match. Jag tror vi tar en 3-0-seger på en kokhet Hagavall. Det ser det ju att att bli den hetaste dagen sedan Toto spelade där på 90-talet så det ska bli härligt efter vargavintern!