Veckans Profil del 3!

Veckans Profil del 3!

Då var det dags för veckans profil del 3. Denna gång träffar vi en av våra "fighters" på planen. Klicka för att läsa vidare.

Erik_F-Veckans_profilErik Fritz, en av våra spelare som spelar med störst hjärta!Hej Erik! Du är matchens profil denna vecka inför hemmamatchen mot Saleby IF på Fredag. Kan du inte berätta lite kort om dig själv för de som inte känner dig?

Jag heter Erik Fritz och är 25 år gammal, är ifrån Kvänum men just nu bor jag tillsammans med min fru Lisa i Öttum. Jag jobbar som montör på KPAB i Kvänum.

Tankar kring den senaste matchen?

Mot Rackeby var det inget snack om saken, 0-7 är ganska tydligt. Det var en ganska svårspelad plan men jag tycker att vi löste det bra, men det finns alltid saker att slipa på.

Om du ska lyfta fram dina tre främsta sidor som både fotbollsspelare och person, vad framhäver du helst hos dig själv?

Som fotbollsspelare ger jag allt på planen och är bra på att pusha mina lagkamrater. Tackar aldrig nej till ett motlägg och gillar att trycka till i närkamperna.
Jag tycker själv att jag är en snäll kille med ett gott humör och har alltid lätt till skratt!

Fotbollen i all ära, men vad gör du vid sidan om den?

När det inte är fotboll på schemat så umgås jag med min fru, familj och vänner. Försöker klämma in lite golf så ofta jag kan också! Nu ska jag och frugan starta vår egna familj här i juni så det går åt lite tid till att förbereda för bebisen som kommer.

Hur går tankarna inför en match och hur laddar du upp för den?

Inför match så är jag noga med att dricka vatten redan dagen innan och äta i bra tid. För att komma in i matchstämning så tittar jag oftast på någon fotbollsmatch på tv:n eller några klipp på youtube!

Vad tror du om JK10 slutplacering när säsongen summeras i slutet på året?

I år har jag en riktigt bra känsla, det tror jag alla har i truppen. Vi har ett bra lag och kan spela bra fotboll. Jag tror att vi kan gå hela vägen!

Till sist, vad blir slutresultatet i matchen mot Saleby?

Nu är vi inne på vinnar spåret och där tänker vi stanna. Dessutom är det hemmapremiär på Nya IP och då är det bara 3p som gäller!
Jag tippar 3-0 till oss!

Vi tackar Erik för pratstunden!