Levene - Skogslunds IF

Levene - Skogslunds IF

Levene/Skogslunds IF - JK10 IF P35 2-1 (1-1) Det blev poänglöst för våra veteraner i P35 i derbymötet med Levene/Skogslund. Lagledningen misstänker att det fuskats lite med sommarträningen bland P35-grabbarna. Detta kommer givetvis att analyseras.

Det blev en tuff match för P35 i derbyt mot Levene/Skogslund (LSIF). I en ganska jämn match så var det LSIF som var det något starkare laget och kunde gå segrande ur denna derbydrabbning.
Det var LSIF som som startade bäst och tog ett stadigt grepp om taktpinnnen. Man skapade tidigt ett par lägen och tog också ledningen efter dryga fem minuters spel. Det var efter en hörna som bollen letade sig fram till en LSIF-spelare som spelade in bollen till en friställd LSIF-spelare som satte bollen i mål och 1-0 var ett faktum.
LSIF fortsatte att vara det spelförande laget men JK10-grabbarna gav inte upp utan jobbade sig så sakteliga in i matchen.
Under de sista 10 minutrarna av första halvleken så var det JK10 som tog över spelet och skapade ett par bra lägen. Kvitteringen lät inte vänta på sig och strax före paus så fick Sami Tietäväinen bollen i bra läge och satte välplacerat 1-1 i mål.
1-1 stod sig också i paus och speglade väl matchen ganska bra så långt.

Den andra halvleken inleddes på samma sätt som den första inletts. LSIF förde spelet och skapade en del lägen. Andra halvleken gick ganska klart till LSIf och man tog också ledningen mitt i halvleken efter lite slappt försvarsspel. 
Våra blåsvarta grabbar fick jobba hårt under andra akten och skapade egentligen inga direkta lägen, undantaget i slutminutrarna då den stora chansen dök upp. Det var Andreas Andersson som vann ett motlägg och fick med sig bollen i ett friläge. Tyvärr så fattade Adde beslutet att ta ett tidigt skott istället för att avancera några meter ytterligare. Skottet smet några decimetrar utanför LSIF-keeperns högra stolpe.
2-1 till LSIF stod sig tiden ut och resultatet kändes ganska logiskt sett till matchbilden.


Målet: Sami Tietäväinen

Laget:
-------------------
Mats Bergman
Andreas Andersson
Håkan Augustsson
Erik Berggren
Jan-Erik Eriksson
Joachim Gustavsson
Jörgen Hansen
Claes Hjalmarsson
Kent Johansson
Jonas Strömfeldt
Sami Tietäväinen
Patrik Törnberg
Jan-Olof Widing