JK10 IF - Saleby IF

JK10 IF - Saleby IF

JK10 IF A - Saleby IF A 4-1 (3-1) Det blev en ganska enkel seger över Saleby i genrepet inför seriepremiären på lördag. JK10 var ganska överlägsna och matchen var avgjord efter ca 20 minuters spel då det stod 3-0. Därefter brändes massor av chanser.

Genrepet mot Saleby blev en ganska avslagen tillställning. JK10 rivstartade matche och matchen var avgjord efter ca 20 minuters spel då det redan stod 3-0 till JK10 efter två mål av Mattias Andersson och ett av Tony Berntsson.
JK10 var klart bättre än Saleby som hade svårt att få ordning på vårt kvicka anfallsspel under första halvleken. Det skall dock nämnas att det nog borde petats in 2-3 bollar ytterliagre innan paus. Saleby reducerade dock innan paus efter slarvigt försvarsspel.

I den andra halvleken så sjönk spelkvaliteten en del men det var JK10 som fortsatte att skapa lägen. I sanningens namn så kunde runnit iväg om effektiviteten varit på plats. Vi brände på tok för mycket för att vi skall vara nöjda! Detta måste bli bättre i serien för vi har inte råd att missa så många öppna lägen.
Samtidigt skall vi vara nöjda med att vi skapar så mycket framåt. Vi är tunga att möta och det ändå bra att vi ändå visar att vi är vassa framåt.

Nu väntar en veckas träning med inriktning mot en tuff premiär på lördag mot Hangelösa hemma på Jungavallen kl 15:00. 

Målen:  Mattias Andersson 2, Tony Berntsson och Arvid Bergman

Laget:
---------------------------

1. Daniel Carlsson (MV)
2. Mattias Andersson
3. Anton Hjalmarsson
4. Elias Ohlin Belfrage
6. Olof Åkesson
7. William Oskarsson
10. David Lenhult
11. Pontus Eriksson
12. Jakob Berggren
13. Arvid Bergman
15. Alexander Green
16. Erik Fritz
17. Tony Berntsson
18. Filip Jonsson
19. Najib Ibrahimi

Coacher:
Stefan Folke
Marcus Tapper
Johnny Oskarsson
Kenneth Haglung