JK10 IF - Örslösa-Söne IK

JK10 IF - Örslösa-Söne IK

JK10 IF A - Örslösa/Söne IK A 0-1 (0-0) Det blev tyvärr en förlust för herrarna i toppmötet mot ÖSIK på Nya IP. Efter en jämn och tät match så var det ÖSIK som avgjorde i den 86:e minuten. Lite surt då vi haft lägen innan att avgöra.

Det blev en förlust hemma mot ÖSIK i toppmötet. EFter en ganska jämn tillställning så avgjordes matchen i den 86:e minuten när Emil von Knorring lite enkelt fick vandra in och placera in boillen.

Matchen var som sagt jämn och väldigt få målchanser. I den första halvleken så var det JK10 som skapade ett par riktigt heta lägen. Redan i inledningen av matchen så var det Tony Berntsson som fick ett friläge men avsluet gick utanför mål. Erik Berntsson hade också ett läge men det ville sig inte i avslutningarna.
Annars var det tajt och det handlade mycket om ställningskrig utan nåt egentligt skönspel.
Tony Berntsson fick ännu en gång ett riktigt kanonläge när han blev frispelad iav Arvid Bergman men med öppet mål så hann en ÖSIK-försvarare ikapp och kunde avstyra.
När alla egentligen gick och väntade på att matchen skulle sluta mållös så fick Knorring tidigare nämnda läge och avgjorde med några minuter kvar.

Detta var kanske inte vår bästa match och vi fick inte riktigt igång vårt spel som vi gjort i tidigare matcher. Tycker ändå att vi borde fått en pinne idag med tankle på att vi hade lite fler heta chanser och borde kanske utnyttjat nåt av lägena.
Nu får vi ta nya tag i nästa match och vi har ett långt uppehåll nu när vi står över nästa omgång.

Laget:
-------------------------
1. Daniel Carlsson (MV)
31. Hugo Wejsfelt Borell (MV)
2. Mattias Andersson
3. Anton Hjalmarsson
4. Elias Ohlin Belfrage
6. Olof Åkesson
7. William Oskarsson
8. Erik Berntsson
9. Hampus Svensson (K)
11. Pontus Eriksson
12. Jakob Berggren
13. Arvid Bergman
16. Erik Fritz
17. Tony Berntsson
18. Filip Jonsson
19. Najib Ibrahim

Coacher:
Marcus Tapper
Stefan Folke
Johnny Oskarsson
Kenneth Haglund