Profil och klubbkollektion

PROFIL- OCH KLUBBKOLLEKTION!

Välkomna till JK10 IF:s Profil- och Klubbkollektion. Här kommer klubbens kollektion av profilkläder och träningskläder att finnas tillgängliga. 

JK10 IF har STADIUM som leverantör av Profil- och Klubbkollektion
Vi jobbar tätt ihop med STADIUM Teamsales vid framtagning av kollektionen och detta gör att vi har väldigt fördelaktiga priser på kollektionen.

Då det händer väldigt mycket inom branschen så kommer kollektionen att uppdateras löpande varje år.  

JK10 IF har valt att Profilera oss med ADIDAS kollektion. ADIDAS kollektion är känt för att oftast vara ledande inom idrottsprofilkläder och inte minst så är man långt framme avseende trender inom mode. 

Här kan alla ni som är medlemmer via länken nedan klicka in och titta på årets gällande Profil- och Klubbkollektion. 

Beställning
Det finns också en utförlig information om hur man beställer på STADIUMS hemsida. Om ni klickar på länken om "Beställningsinfo" nedan så hittar du denna information.

Vissa veckor kommer storleksprover att finnas i SECOND HAND-butiken.

Öppettiderna är:
Onsdagar   kl 11:00 - 18:00
Fredagar    kl 15:00 - 18:00
Söndagar   kl 11:00 - 16:00

Provkollektioner kommer även periodvis finnas att prova på Jungavallen eller Nya IP i Kvänum.

Om det är något ni saknar i kollektionen så hör gärna av er till oss så skall vi titta på om vi kan lägga till önskemålen. Vi måste dock hålla en viss begränsning av kollektionen. Maila gärna till info@jk10if.se

JK10 IF:s Klubbkollektion »

Beställningsinfo »

Nedan finner ni beställningsblanketten för dam- och herrkollektionen. Där kan ni även se priserna per plagg. Ni kan även skriva ut den och fylla i beställningen och lämna till fotbollsektionen.

Beställningsblankett »

MEDLEM STADIUM (Stadiumkort)
Nu kan du stödja JK10 IF genom att handla på Stadium. En fantastisk möjlighet för både dig och föreningen, som får 3% i bonus på alla dina inköp. 
Självklart behåller du även din egen personliga bonus. Ju mer du handlar, desto mer bonus. Både till dig och föreningen.

Är du medlem på Stadium så är det bara att logga in och sedan följa instruktionen för att göra dina val. Klicka på bilden nedan.

Stadium_280

Nummerlista Träningskläder »

Är du inte medlem på Stadium, välkommen att bli det här nedanför. Klicka på ”BLI MEDLEM” och följ sedan instruktionen. Medlemskapet är kortlöst och kostnadsfritt.

Väl mött!

JK10 IF